SÚŤAŽ SO STORMOM: Máme víťaza!

Keď sme pred 15 dňami vyhlásili súťaž o súborné papierové vydanie STORMA ani sme netušili, aký ohlas bude súťaž mať. Ešte viac nás potešila rozmanitosť zúčastnených - do súťaže sa prostredníctvom Facebooku i e-mailu zapojilo viac ako tridsať fanúšikov komiksu v rôznych vekových kategóriách z Čiech i Slovenska. S potešením konštatujeme aj to, že odpoveď bola takmer vo všetkých prípadoch správna - POSTAVA STORMA SA PRVÝKRÁT OBJAVILA V KNIHE 'KASKADÉRI V HMLE' AUTORA JURAJA TAKÁČA.

Všetky správne odpovede (resp. ich odosielatelia) boli označené poradovým číslom podľa toho, ako prčichádzali. O vyžrebovanie šťastlivca, ktorý ako jediný bude vlastniť podpísané súborné vydanie STORMA s venovaním Ferka MRÁZa sa postaral Generátor náhodných čísiel http://www.random.org/. Aby sme to ďalej nenaťahovali, VÍŤAZOM SA STÁVA ...




Víťazovi srdečne blahoželáme a budeme ho ešte dnes kontaktovať, aby sa mohol rozhodnúť, či bude zošit so súborným vydaním venovaný jemu, alebo niekomu jeho srdcu blízkemu. Zároveň sa dohodneme aj na spôsobe odovzdania.

Všetkým zúčastneným by sme sa radi poďakovali a veríme, že sa pri podobnej súťaži ešte stretneme v ešte hojnejšom počte a že nášmu blogu zachováte svoju priazeň.


Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990