OBNOVA ARCHÍVU ZAČALA!

Vážení fanúšikovia pôvodného slovenského komiksu!

S potešením Vám oznamujeme, že sa podarilo vyriešiť technický problém so zrušením podpory Flash Playera - technológie, na ktorej bol celý náš bublinkársky archív postavený. Ako pilotný projekt boli pretransformované Servácove Zobrané spisy I. a vy máte možnosť otestovať si funkčnosť tohoto unikátneho slovenského komiksového zošitu.

Vďaka novým technológiám by malo byt prezeranie bezproblémové aj hna mobilných zariadeniach, či tabletoch, ke'dže tentokrát používame celosvetovo podporovanú technológiu HTML5. 


Servác znovu on-line, teraz už aj na mobiloch a tabletoch


Preto Vás pozývame znova si zaspomínať pri týchto legendárnych komiksových fejtónoch majstra Fera Mráza a zároveň otestovať, či všetko funguje ako má. 

My zatiaľ začneme prerábať všetky archívne čísla BUBLINIEK, ako aj zošity z edície DT FAN KOMIKS do nového formátu, o čom Vá budeme informovať prostredníctvom našich stránok a facebooku.  


SERVÁC Zobrané spisy 1 (F. Mráz)

Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo edície DARK TOWER FAN KOMIKS v novom okne ako listovacia  e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990