BUBLINKY 9/1992


Priatelia,
dnes vám na tomto prezradíme niečo z pripravovaného budúceho čísla ... opäť vám prinesieme pokračovanie príbehov Ing. Konečného, ktorý sa podľa starého proroctva objaví v kmeni jeho priateľov. Naši verní čitatelia si spomenú na príbeh KONYN I. a II. KONYN III. vyrieši problém kmeňa, ale aj Ing. Konečného. Ľudo MIKULA pripravil napínavý príbeh - SCIENTE FICTION, pod názvom DYCH MORA ... ale aj maxi STORM bude pre vás prítažlivým a zaujímavým trávením voľného času. Na budúce dokončíme aj celú sériu vystrihovačiek s indiánskou tematikou od Stana LAJDU ... no, proste plný časopis napätia a dobrodružstiev - presne tak, ako aj toto číslo, a preto hor sa do čítania BUBLINIEK, ktoré práve držíte v rukách.

Fero MRÁZ a Jaro UHEL


Čo viac k tomu dodať? Pozrite si len v rýchlosti obsah týchto BUBLINIEK a poďme na to! (Neodpustím si poznámku ku tomuto číslu, ktoré vďaka westernovým príbehom Feďa Fialu a Ľuda Mikulu, patrilo k mojim najobľúbenejším a spomínané komiksy - spolu s dlhosiahlym komiksovým westernom Ken Ward kresliara Libora Páva k tým, ku ktorýrm dodnes vraciam najčastejsie).

BUBLINKY 9/1992 (obsah)

Japonský šerm (M. Mihalovič)
Much Much (J. Šípoš, F. Mráz)
Domek v údolí (M. Švandrlík, Š. Mareš)
Splatiť svoj dlh (F. Fiala), dokončenie
Lucy (J. Uhel)
Studňa (Ľ. Mikula)
Inšpektor Ralf (P. Karpinský)

Tvrdý boj vo filmovej aréne - Filmový príbeh (repro foto)
Vystrihovačka: Splatiť svoj dlh (F. Fiala)






Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990