BUBLINKY 01/1991

Hoci sme mali v pláne vydať v roku 1990 tri čísla nášho časopisu, veľa problémov mimo našej redakcie zavinilo, že sme napokon zostali pri číslach dvoch, aj to trošku oneskorených. Tak sa stalo i to, že náš druhý ročník 1991 začíname s určitým časovým sklzom, ktorý sa však pokúsime v priebehu roka dohnať. Nemenej nás, tvorcov BUBLINIEK, mrzí, že nové podmienky tržnej ekonomiky v našom polygrafickom priemysle (ceny papiera, tlačiarenských prác i dane z obratu) nás prinútili zvýšiť cenu aspoň minimálne na súčasných 15 Kčs. Oveľa radšej spolu s Vami uvítame deň, keď podľa kapitánov našej ekonomiky budeme môcť ceny posúvať i smerom opačným. Veríme však, že napriek tomu s nami vytrváte i naďalej a s BUBLINKAMI v rukách sa prebijeme do krajšieho zajtrajška.

To boli slová, s ktorými sa redakcia BUBLINIEK prihovárala svojim čitateľom na začiatku roka 1991, v prvom čísle ročníka. Napriek tomu (a možno práve preto), že 'kapitáni našej ekonomiky' svojim slovám nikdy nedostáli, zabudnime na negatívne dopady nášho vývoja a začítajte sa do ďalšieho čísla legendárnych BULBINIEK, kde na Vás čakajú starí známi, i úplne noví hrdinova pôvodných česko-slovenských komiksov a kde dobro vždy zvíťazí nad zlom....

BUBLINKY 1/1991 (obsah)

Storm I. (J. Takáč, F. Mráz), dokončenie
Nie na prvý pohľad (G. Slováková, F. Fiala), dokončenie
Králíci z NASA (J. Michalička, D. Růžička)
Maugli (R. Kipling, A. Benko), 3. časť

Plagát: Conan (maľba, I. Bystriansky)
Vystrihovačka: Conan (F. Mráz)


Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

  1. http://supportbublinky.blogspot.com/2011/02/bublinky-cislo-3-11991-retrorecenzia.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990