Archív BUBLINIEK kompletný

Vďaka Jofremu De Oroszovi máme archív BUBLINIEK kompletný (doplnená vystrihovačka Batmana z čísla 1/1990, zadné strany plagátu z čísla 2/1990 a vystrihovačka Indiana Jonesa z čísla 2/1991). Veľká vďaka!

Komentáre

  1. Nie je začo... dúfam,že čochvíľa budeme môcť paralelne spustiť so starými aj nové BUBLINKY...! Spolu...stále čakám na odobrenie od Fera Mráza a na ďalšie dôležité veci...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pocujem, teda citam dobre????chysta sa comeback bubliniek-mojho prveho komiksu????

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Su take snahy, viac by k tomu asi vedel povedat Jofre. V kazdom pripade to zatial vyzera, ze ak aj nieco bude, tak nestor slovenskeho komiksu - Ferko Mraz - participovat nebude.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tak to by bolo vynikajuce, keby sa ten projekt ozivil....ja sam zhanam po antikvariatoch este cisla bubliniek a ide to tazko...mozno by sa niekedy mohli vydat aspon knizne...najlepsie pribehy

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keby sa aj projekt oživil, zo začiatku by zrejme šlo o podobné e-brožúry, ako je môj archív starých Bubliniek - pretože ísť dnes do klasickej tlačenej publikácie je zrejme samovražda. To isté sa týka súborného vydania. Ja by som chcel vydať súborne (opäť len elektronicky)nejaké komiksy Ferka Mráza - najmä epického Storma, k čomu mám jeho súhlas.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Škoda, že je situácia, aká je, teraz ešte po druhom zániku Fantázie tu zase nie je nič, čo by sa venovalo fantastike.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990