BUBLINKY 4/1992


V čase písania týchto riadkov držíme v ruke čerstvučké BUBLINKY č. 2/92, ktoré sa do vašich rúk dostali pred dvomi mesiacmi. V rámci 'úsporných ekonomických opatrení' sme sa pokúsili o menší experiment v spolupráci s našimi tlačiarňami - výsledok nás však nepotešil (a zrejme ani vás). Dodatočne teda oznamujeme všetkým naším čitateľom, že 'porucha bola mimo územia vašich BUBLINIEK'. Aby sme napravili dobré meno BUBLINIEK i nášho kamaráta Miloša MIČÁTKA, uverejňujeme v tomto čísle prvú časť jeho príbehu POMSTITEĽ - tentoraz kvalitne (TO NIE JE TRIK, TO SÚ BUBLINKY...).

A trik nie je ani ďalší obsah štvrtého čísla BUBLINIEK z roku 1992 - je to proste kvalita domácej produkcie. Hneď v úvode sa vracia Atila Benko (známy predovšetkým svojím Mauglím a Mugerom) s novým sci-fi príbehom Experiment Bublinka, Fialov Robin Hood sa stretáva so svojím najsilnejším nepriateľom Guyom z Gisburnu, inšpektor McBryen pokračuje vo vyšetrovaní zložitého prípadu, Jaro Uhel nám vyrozpráva takmer neuveriteľný príbeh medveďa a začína tretia epizóda famózneho Storma. Stano Lajda nadôvažok pridáva Film Story a vystrihovačku Old Shatterhanda... No odolali by ste?


BUBLINKY 4/1992 (obsah)

Experiment Bublinka (J. Šípoš, A. Benko)
Robin Hood (M. Fialová, F. Fiala), 4. epizóda
Finta inšpektora McBryena (A. Matějka, I. Kubát), pokračovanie
Kung-Fu (M. Mihalovič)
Medveď (F. Derecký, J. Uhel)
Storm III. (J. Takáč, F. Mráz)

Modrá lagúna, Predator 2 (plagát, repro foto)
Old Shatterhand - Film Story Bubliniek (S. Lajda)
Vystrihovačka:  Old Shatterhand (S. Lajda)




Kliknutím na obrázok sa otvorí konkrétne číslo BUBLINIEK v novom okne ako listovacia e-publikácia. Listovať stránkami je možné uchopením rohov stránok, či kliknutím na šípky po stranách, alebo na malé šípky v dolnom riadku. Pre zobrazenie celej stránky stačí na ňu dvakrát kliknúť.

Komentáre

  1. Prdel je, ze aj po tych 20 rokoch je stale rovnako krasna... Rovnako ako tie komiksy, holt niektore veci sa nemenia...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky z tohto blogu

HISTÓRIA SLOVENSKÉHO KOMIKSU I.

Mayovky v česko-slovenskom komikse

BUBLINKY 01/1990